Menu

WERKGEVER

Iedere dag dat een werknemer ziek thuis zit, kost u geld. Bij een botbreuk kan de Osteotron IV de hersteltijd aanzienlijk inkorten door de aanmaak van nieuwe botcellen te stimuleren. Bij traag genezende breuken kan deze eenvoudige behandeling een operatie voorkomen.

Voorkom kostbaar tijdverlies
De botgroeistimulator wordt vaak pas ingezet als na weken blijkt, dat de botbreuk traag of niet geneest. Dit kostbare tijdverlies kunt u voorkomen, door zelf bij ons een Osteotron IV te huren.

Optimale, deskundige begeleiding
Onze Gipsverbandmeester zorgt voor deskundige begeleiding en voor het instellen van het apparaat. De patiënt krijgt persoonlijke uitleg en een Nederlandse handleiding, precies zoals dat in het ziekenhuis gebeurt. Uw medewerker hoeft alleen maar 20 – 30 minuten per dag de sonde van het apparaat op de huid te plaatsen. Straps met klittenband zorgen dat de sonde op zijn plaats blijft, terwijl de patiënt intussen een kopje koffie drinkt of bijvoorbeeld naar het Journaal kijkt.

Wij kunnen na de behandeling van gemiddeld 6 weken uitlezen of het apparaat correct en consequent gebruikt is. Voor een klein bedrag per week optimaliseert u het genezingsproces op natuurlijke wijze. Zonder dit te forceren en zonder medicijnen.

NEEM CONTACT MET MIJ OP

Heeft u vragen over de Osteotron of wilt u in uw ziekenhuis en/of gipskamer ook kiezen voor deze efficiënte behandelmethode, aarzel dan niet en neem contact me mij op. U kunt mij bereiken via info@osteotron.nl of ga naar contact.

Ga naar contact