Menu

GIPSVERBANDMEESTER

U wilt patiënten zo goed mogelijk helpen en tegelijk kosten besparen? U kunt deze kwalitatief hoogwaardige botgroeistimulator op maat instellen en na afloop de historie uitlezen.

De Osteotron IV is zeer gebruiksvriendelijk en effectief. De twee behandelkanalen zijn individueel instelbaar. De patiënt ondervindt weinig tot geen hinder van de behandeling en blijft dankzij de adapter en batterijen in ieder opzicht mobiel.

Het grote voordeel van deze betrouwbare botgroeistimulator is de technische levensduur van 4 tot 5 jaar. Bij een gemiddelde behandelduur van 5 – 6 weken kunt u iedere Osteotron IV tussen de 35 en 52 keer inzetten.

Na iedere behandeling hoeft u alleen de Osteotron IV te reinigen, de accessoires even na te lopen en de gebruikte gel weer aan te vullen. Vervolgens kunt u het apparaat weer eenvoudig instellen voor de volgende patiënt.

De sondes dienen op de huid geplaatst te worden. Bij gipsverbanden kunnen uitsparingen voor de sondes ervoor zorgen dat de Osteotron IV moeiteloos en effectief gebruikt kan worden.

NEEM CONTACT MET MIJ OP

Heeft u vragen over de Osteotron of wilt u in uw ziekenhuis en/of gipskamer ook kiezen voor deze efficiënte behandelmethode, aarzel dan niet en neem contact me mij op. U kunt mij bereiken via info@osteotron.nl of ga naar contact.

Ga naar contact